De ultieme li-ion accu's voor de hengelsport | Voor 12.00 besteld de volgende werkdag verzonden | Verzending vanaf € 5,95

  • Home
  • /
  • Rebelcell 24v100 Li-on accu

De 24V100 accu: voor roofvissers met een onverzadigbare honger naar meer power

Er is geen tak van hengelsport waarbij de onverzadigbare honger naar power zo gewenst is als bij het roofvissen met een moderne visboot. Met de technologische ontwikkelingen op gebied van elektromotoren, GPS, fishfinders, verlichting en de voeding van smartphones, camera’s, onderwaterfilmcamera’s en andere media is de roep naar een allesovertreffende accu nog nooit zo groot geweest. Met deze doelgroep in gedachten heeft Rebelcell een unieke ‘roofvisaccu’ voor elektromotoren ontwikkeld met de superieure 24V100 Angling li-on.

24V100 Li_on accu 1
De wolf in schaapskleren: de Rebelcell 24V100 Li-on accu. Schoon aan de haak 16 kg…

Met minder geen genoegen

Rebelcell loopt in deze ontwikkelingen voorop. Gelijke tred houdend met de vooraanstaande merken elektromotoren als Minn Kota en MotorGuide, die bij hun krachtige topmodellen met minder geen genoegen nemen, is de nieuwe 24V100 op dit moment de enige accu die deze taak voor 100% garandeert. Het gevolg van twee jaar ontwikkeling met de state-of-the-art roofvisboot als uitgangspunt.

24V100 Li-on accu 2
Alles moet kloppen voor de professionele roofvisser om tot zulke resultaten te komen…

Impact van een lichtgewicht accu

Waarom een li-on accu en geen loodaccu? Wil je met een volledig uitgeruste roofvisboot je apparatuur kunnen voeden op de traditionele manier met loodaccu’s, dan vereist dat ongeveer vier 12V105Ah tot 12V105A exemplaren van 25 kg – dus 100 kg in totaal. Een rekensom die met de slechts 16 kg wegende nieuwe Rebelcell 24V100 veel duidelijk maakt. Een groot verschil, en elke bootvisser kent de impact die deze 84 kg verschil (het gewicht van één volwassen inzittende) heeft op de vaareigenschappen van de boot, het benzineverbruik en het stroomverbruik.

Hoge stuwkracht

De Rebelcell 24V100 is in navolging van de 24V50 accu speciaal ontwikkeld voor het gebruik van krachtige 24V elektromotoren. Omdat het een lithium-ion accu is, is de 24V100 niet alleen licht, maar werkt hij continue met dezelfde hoge stuwkracht tot het moment dat hij leeg raakt en 100% ontladen is – ook dit in tegenstelling tot loodaccu’s. De 24V100 levert die volledige power 4 tot 8 uur lang – afhankelijk van de omstandigheden.


Inspiratie nodig? Bekijk deze introductie video van 60 sec. van de Rebelcell 24V100 Li-on accu.

Accu's op peil

Dankzij de duidelijke digitale weergave, kun je op de laadstatus indicator de toestand van de accu á la minute aflezen en weet je precies hoeveel stroom je nog over hebt. Met de twee USB-aansluitingen op de Rebelcell 24V100 hou je tijdens de visdag bovendien de accu’s van de camera’s, smartphones of drones van de hele bemanning aan boord op peil.

24v100 Li-on accu
De bovenzijde van de 24V100 met laadstatus indicator en waterdicht af te sluiten USB-poorten…

Meer weten? Klik op 24V100 Li-on accu voor de indrukwekkende technologische details en overige prestaties.

Daarom Rebelcell!

  • Krachtige lichtgewicht li-ion accu's voor de hengelsport
  • Intensief getest door veeleisende hengelsporters
  • Gaat tot 10 visseizoenen mee

Veilig betalen

   
   
  


Verzendpartners